CROWDFUNDING!

INVESTESTE ÎN ACEASTA IDEE! >> AICI <<

Perioada campaniei de crowdfunding 1-30 aprilie 2016. Avem nevoie de sprijinul vostru aşa că vă aşteptăm printre noi !

#1WOW, ce cool e apa!

Suntem pe cale să lansăm trusa de experimente cu tematica apei, astfel încât copii de la 6 ani să se poată bucura de ştiinţă într-un mod interactiv şi distractiv. Trusa va conţine materialele necesare şi un ghid pentru a putea duce la capăt experimentele de fizică şi chimie. Un cadou perfect pentru cei mici, numai bun pentru trezirea gustului faţă de ştiinţă. Iar ca acest lucru să fie posibil, noi avem nevoie de doar 7 000 de lei. Pentru a ne afla povestea citiţi continuare.

Grupul nostru ţintă sunt copiii de 6-14 ani şi părinţii acestora. Prin Fabrica de Experimente se doreşte aducerea întregii familii în cadrul unei activităţi de învăţare unice, astfel copilul nu îşi va mai petrece timpul liber uitându-se doar la televizor, ci învăţând ceva folositor pentru viitorul lui. În ceea ce îi priveşte pe părinţi, aceştia au ocazia să petreacă timp de calitate cu prichindelul lor, fără să se complacă în activităţile obişnuite (mersul în parc, mall, film).

Trusa de experimente pentru care noi vă cerem suportul pentru a o putea lansa se numeşte „#1WOW, ce cool e apa!” – un kit de 17 experimente ştiinţifice pe care să le poată realiza orice copil curios. Trusa aceasta este un produs diferit de celelalte prin faptul că va avea un preţ accesibil şi va cuprinde materialele necesare realizării experimentelor propuse, inclusiv o cărticică cu explicaţii pe nivele de dificultate şi aplicaţii practice pentru fiecare experiment în parte. Aceasta garantează şi accesul la video-urile explicative de pe site, în care sunt prezentaţi toţi paşii de urmat pentru o reuşită sigură a experimentului.

Practic, trusa va funcţiona în modul următor: copilul va dispune de toate resursele pentru un mediu bun de învăţare, având toate elementele esenţiale la dispoziţie: materialele pentru efectuarea experimentelor, o cărticică cu explicaţii şi video-uri pentru fiecare experiment. Astfel indiferent de modul în care copilul învaţă (vizual, auditiv, kinestezic) acesta va fi capabil să preia maximul de informaţii. Acesta este tipul de învăţare completă şi recomandată pentru a asigura învăţarea calitativă a unor noţiuni.


De ce avem nevoie de tine?
Campania


Am început această campanie de crowfunding pentru a strânge suficiente fonduri ca să producem primele noastre truse "#1Wow, ce cool e apa!". Toţi voluntarii noştri sunt liceeni, niciunul având un venit lunar constant pentru a-l investi în Fabrica de experimente. Aici este şansa ta să ne dai o mână de ajutor! Această trusă a fost începută încă din luna iulie 2015, cu paşi mărunţi şi dedicaţie din partea celor 20 de voluntari ajungându-se la ceea ce este astăzi - o trusă care conţine o cărticică cu experimente şi explicaţii ştiinţifice, toate materialele necesare realizării lor şi acces la video-uri creative pe platforma noastră.
De ce avem nevoie


Avem nevoie de 7 000 de lei pentru a putea dezvolta trusele într-un număr cât mai mare şi mai apoi pentru a le vinde. Produsul va fi terminat în următoarele 30 de zile de la strângerea sumei. Vă cerem ajutorul să ne sprijiniţi în realizarea scopului nostru. Ajutaţi-ne să schimbăm ceva în educaţia românească şi să facem ştiinţa mai prietenoasă pentru cei mici. Suntem convinşi că şi tu iţi aminteşti cât de capricioasă a putut fii fizica şi chimia în anii de şcoală şi tindem să credem că iţi doreşti altceva pentru copilul tău, o educaţie eficientă si prietenoasă. De asemenea, dacă cumva doriţi să ne sprijiniţi altfel decât prin cale monetară, nu ezitaţi să ne contactaţi la secţiunea Contact. Suntem recunoscători pentru orice sprijin posibil.Dacă nu reuşim să strângem cei 7 000 de lei, toţi banii vor fi returnaţi şi astfel nu vom putea să lansăm produsul dorit.
Avem încredere că iniţiativa noastră de încurajare a educaţiei prin practică va fi sprijinită de tine! Te invităm să alegi dintre recompensele de mai jos pe cea care vi se potriveşte cel mai bine ţie si copilului tău şi să ne susţineţi donând suma corespunzătoare în campanie.RECOMPENSE


E-book cu 5 experimente ştiinţifice explicate + te ţinem la curent cu ofertele şi noutăţile Fabricii
Trusa "#1WOW, ce cool e apa!"
Trusa "#1WOW, ce cool e apa!" + tricou personalizat Fabrica de experimente


Trusa "#1WOW, ce cool e apa!" + accesoriile personalizate (vase personalizate, ustensile, halat, caiet de observaţii, creion etc.)
Trusa "#1WOW, ce cool e apa!" + o masă marca Fabrica personalizată (mesaj inscripţionat) + tricou/halat personalizat cu numele copilului şi logoul nostru!
Acces gratuit la toate evenimentele Fabricii de experimente+câte un exemplar din fiecare trusă pe care o vom crea în această perioadă! (3 ani)


Trusa #1 WOW, ce cool e apa! + Studio Fabrica de experimente!(asamblabil): masă de lucru personalizată+accesorii(caiet de observaţii, creion, vase, ustensile, halat, insigne, stickere şi multe alte surprize colorate)
Posibilitatea de a înregistra împreună cu Butmalai Alexandra 5 experimente noi în studioul Fabrica de experimente+ trusa + tricou personalizat + discount de 50 % la următoarele 3 truse achiziţionate.
Copilul tău şi cel mai bun prieten vor avea posibilitatea să urce pe scenă împreună cu Butmalai Alexandra în cadrul unuia dintre show-urile din Bucureşti, Bacău sau Cluj din Săptămâna altfel că şi asistenţi ai Fabricii+participare la un training cu întreagă echipa a Fabricii + trusă+ tricouri marca Fabrica
Eveniment special pentru copilul tău + prietenii/colegii de clasa show-ul va fi susţinut de Butmalai Alexandra în oraşul tău cu un număr maxim de 30 de elevi (5 experimente) + trusa ‪#‎1WOW‬, ce cool e apa! + un tricou personalizat+ 2 invitaţii la următorul Show Fabrica dintr-un oraş ales de tine.PROMO VIDEO


x

Do You Know How To Freelance And Get More Clients?

E-Book

If not, then it's time to learn how to:

  • Start as web design freelancer for dream lifestyle!
  • Design beautiful designs your clients will love!
  • Get your first clients and get more clients!

You can trust 1stWebDesigner to help you become a better web designer!

- Jacob Cass | Just Creative

Just enter your name and email below and click Get Updates!